Keltisch zeezout

Zout is voor mij echt een heerlijk luxe product. Ga voor de beste kwaliteit  en wees spaarzaam. Klik op de afbeelding voor meer informatie of ga naar de winkel onder de knop MEER... 


Meer...

Optidee

Luxe producten voor Home, Wellness en Lifestyle. Dat zijn de 5 productlijnen van Optidee. Tijdens een Opti-experience laat ik jou en je vriendinnen, kennissen, collega's of buren graag kennismaken met deze blijmakers!


Meer...

winkelen met gezonde stijl

Je gezonde leefstijl eigen maken en volhouden wordt makkelijker en leuker met de juiste producten om je heen. Leeg je keukenkastjes en vul ze met voedingswaren en keukenhulpjes waar je beter van wordt. Die het lekkerder maken, leuker of makkelijker. Maar zorg ook voor gifvrije verzorgingsproducten, hygienisch textiel die je helpen gezond te slapen en vrij te ademen, die je tijd opleveren voor leuke dingen! Alles met het doel vooral veel te kunnen GENIETEN van dingen die er toe doen!

Zelf verzamel ik ook de dingen om me heen waar ik blij van wordt. Ik noem ze Briljanten van San, de echte toppers onder de blijmakers! Exclusieve producten waarvan ik al blij wordt als ik ze zie en blij blijf tijdens het gebruik. En die wil ik met je delen. Omdat ze nergens anders te koop zijn, ik ze echt heel bijzonder vind en ik denk dat jij er ook heel blij van zult worden.